Met de podcastserie Helemaal aan het Einde organiseren we live opnames die onderdeel zullen zijn van 2 podcastafleveringen in september/oktober 2020.

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. We gaan aan tafel met diverse (ervarings)deskundigen om te praten over: 

De invloed van het verlies van een dierbare op werk en privé.

Wat is rouw eigenlijk? Wat doet het met je?  Wat is de invloed van een goed afscheid op je rouwproces? Hoe zouden werkgevers het beste kunnen omgaan met het verlies van een collega of diens dierbare ? Welke rol hebben werknemers zelf in een goede terugkeer de maatschappij en de werkvloer ? 

In de gesprekken die we voeren met diverse tafelgasten belichten we het belang van goede begeleiding en gesprekken rondom een overlijden. Vanzelfsprekend zorgen we dat er ruimte is voor vragen en opmerkingen vanuit de zaal. Iets wat u mogelijk zou willen vragen of delen tijdens de opnames.

U bent van harte welkom op:

Zondag 27 september in Afscheidshuis Sterrenheuvel, Vergierdeweg 458 in Haarlem

Het programma is als volgt: 

09.30 uur:  Inloop met koffie en thee in de lounge (verkoophoek is open)

10.00 uur:  Start opnames in de aula

12.00 uur:  Afsluiting met koffie en thee in de lounge (verkoophoek is open)

De toegang is gratis. 

In verband met de inrichting van de aula en om te zorgen dat we in deze ‘anderhalvemeter-samenleving’ goed kunnen voldoen aan ieders veiligheid, vragen wij om vooraf aan te melden met naam/namen en telefoonnummer(s). 

Mocht u een specifieke vraag hebben of iets willen delen, laat dit dan graag eveneens weten. 

Aanmelden kan via: patty-lou@audiodroom.nl (06 86 88 99 18)

Diverse tafelgasten hebben boeken geschreven, welke daar gekocht en gesigneerd kunnen worden. Betalen kan met pin en contant.

Deze 2 afleveringen worden mogelijk gemaakt door Stichtingen GAK, Nabestaandenzorg en DISK.

We bedanken Afscheidshuis Sterrenheuvel voor hun gastvrijheid.