Oren zijn de nieuwe ogen…

Storytelling is een bewezen manier om uw boodschap te delen met uw (interne)klanten. Het kunnen luisteren naar een verhaal, podcast, boek, e-learning of reclame geeft de luisteraar veel ruimte om er zelf een beeld bij te vormen. Zich te identificeren met uw verhaal. Audio speelt een steeds belangrijkere rol in hoe we ons verhaal willen vertellen. Want de luisteraar die zijn tijd aan u schenkt, verdient het hiervoor te worden beloond.

De kracht van audio is:

  • De boodschap (wat wilt u vertellen en voor wie)
  • Hoe deze wordt gemaakt (welke vorm past bij uw keuze)
  • De keuze van muziek en stem (welke audio-identiteit past bij uw verhaal)

Audiodroom luistert naar uw verhaal en denkt mee om van uw boodschap audio met impact te maken. Van voice-over onder een filmproductie tot het maken van uw eigen podcasts. We hebben alle competenties in huis om samen met u aan de slag te gaan.

Van concept & strategie, redactie & productie, opname en editing tot hosting & distributie.

___________________________________________________________________________________________________

Audiodroom wordt sinds 2020 aangestuurd door  Richard Grootbod en Patty-Lou Middel-Leenheer. Inmiddels zijn al heel wat mooie producties aan klanten afgeleverd, waaronder in het bijzonder podcasts, maar ook voice over-producties voor e-learnings, reclames en audiologo’s. Audiodroom heeft inmiddels ook een prachtige groep mensen om zich heen verzameld met wie zij audio tot achter de komma beheersen. Met een eigen studio in Haarlem is een mooie basis gelegd om snel te anticiperen op de wens van de klant. 

_________________________________________________________________________________

Richard werkt al tientallen jaren als journalist, nieuwslezer, radio- en tvmaker voor diverse omroepen waaronder de NOS, RTL nieuws en een groot aantal regionale omroepen. Patty-Lou is naast stemacteur en uitvaartondernemer (Getijden Uitvaartzorg) ook werkzaam als journalist en radiomaker bij diverse regionale omroepen. Daarnaast is zij ook journalist voor diverse regionale kranten.