Annetje Suorsa
Dick A. Rüger
Annetje Suorsa

Dick A. Rüger

Annetje Suorsa

Dick A. Rüger

Annetje heeft 20 jaar ervaring in het begeleiden van teams, met als doel het creëren van een sterke connectie om tot optimale teamprestaties te komen. Ze houdt van mensen en van werken in een internationale omgeving. Voordat zij teamcoach werd, heeft Annetje carrière gemaakt in de International Mobility Industry. Ze heeft een aantal jaren in Moscow gewerkt als afdelingsmanager en was daarna Hoofd Projectmanagement in de HR Certificering Branche. Haar jarenlange ervaring als manager wordt door de teams die zij coacht als zeer waardevol ervaren.

Coaching visie

Annetje houdt van de complexiteit van teamdynamieken. Haar missie is om teams te ondersteunen in de zoektocht naar zichzelf en wat hen tot team maakt. De focus ligt hierbij op de kwaliteit van de relatie; de relatie met jezelf, met je team en daarmee met de rest van de organisatie. Zij bouwt stevige teams om langdurige verandering aan te kunnen. Dit doet ze door het begeleiden van (soms lastige) gesprekken én het maken van concrete actieplannen.

Zij heeft een ongedwongen, speelse stijl maar niks blijft onbesproken tijdens een sessie. Zij gelooft in de wijsheid van de groep. Wat moet gebeuren laat zij gebeuren, om dit vervolgens te ontvouwen en de betekenis te duiden en mee aan het werk te gaan… “Recht door zee maar met liefde”.

Annetje is gekwalificeerd Lumina Spark en Lumina Select practitioner. Zij is getraind volgens de ORSC methode (ORSC=Organization & Relationship Systems Coaching) bij CRR Global (www.crrglobal.com). Zij is daarnaast getraind in de Co-active coaching methode (fundament) en in Positive Intelligence. Teven is zij een geaccrediteerd lid van ICF (International Coaching Federation).

Persoonlijke achtergrond

Annetje woont in Haarlem, is getrouwd met een Fin en heeft 3 kinderen in de schoolgaande leeftijd. Zij is een enthousiaste tennisspeler en houdt van buitenritten te paard. Daarnaast houdt ze van yoga, dansen en zwemt ze regelmatig in ijskoud water.

Dick A. Rüger

Dick heeft 25+ jaar ervaring in de internationale zakenwereld als manager en (project)leider. Hij heeft o.a. bedrijfsonderdelen helpen opzetten, een verscheidenheid aan teams (be)geleid bij strategische vraagstukken. Hij heeft veel ervaring met diverse, multiculturele omgevingen. Van 2016 tot 2019 was Dick één van de drijvende krachten achter de agile transformatie van de Group Risk-afdeling binnen ING. De rode draad in zijn carrier is het laten groeien van organisaties, teams en vooral mensen.

Coaching visie

Dick gelooft dat iedereen impact heeft op zijn/haar omgeving en vice versa. Om te helpen je eigen ‘Umwelt’ vorm te geven creëert Dick een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan ontdekken waar jouw innerlijke behoeften, passie en doel liggen. Hierdoor kom je tot de kern van jouw coach vraagstuk en kan je dit zonder oordeel ontrafelen. Soms zal Dick je daarbij uitdagen om uit je comfortzone te treden, maar altijd in een veilige omgeving om te experimenteren en feedback te ontvangen.

Dick richt zich op 1) het coachen van partnerships, teams en organisaties om hen gezamenlijk beter te laten functioneren, 2) het 1-op-1 coachen van professionals en 3) het coachen van teams ter verbetering van hun Agile transformatie.

Dick coacht mensen en teams op verschillende niveaus en met verschillende achtergronden met een speciale focus op vrouwen. Hij is een groot voorstander van diversiteit en inclusiviteit en helpt netwerken, zoals The Professional Women’s Network Amsterdam en Polaris.

Dick heeft een masters in economie en is gecertificeerd in ‘Organisation and Relationship System Coaching’ (‘ORSC’ – CRR Global), ‘Coaching for Leadership and Personal Development’ (the Tavistock Institute for Human Relations) en als ‘Agile Practitioner’ (het Agile Consortium). Daarnaast is hij gecertificeerd in verschillende persoonlijkheidstesten, n.l. Management Drives, DISC en HOGAN. Hij is lid van NOBCO en ICF. Dick’s eigen purpose is om anderen te helpen groeien …

To offer you my hand so you can cross those wild rivers.”

Persoonlijke achtergrond

Dick woont in Bloemendaal, is getrouwd en heeft twee studerende kinderen. Hij is een zeer enthousiaste langeafstandsloper en lid van Rotary Club Santpoort-Brederode. Daarnaast houdt hij van yoga, klassieke muziek, culinaire verrassingen en het ontdekken van andere culturen..

Ervaringen met ROOTS

Anna Read More
We hired Roots for 2 different organisations and teams, one for my corporate work and another time for my volunteer work. The duo coaching of Dick and Annetje was a game-changer for our team as we were a team that wasn’t communicating and we were able to discover and go through some of the hidden conflict. Their collaborative coaching approach created a powerful synergy that allowed us to explore our strengths and areas for improvement. The personalized guidance and actionable strategies provided by their sessions were invaluable in helping us overcome obstacles and unlock our full potential. I believe having two people as coaches is better than one as they really complement each other.
I would recommend Roots without hesitation because of their remarkable expertise, genuine dedication, and unwavering commitment to our team’s success. They also tailored their coaching approach to our specific needs and challenges. They fostered a safe and trusting environment that allowed for open and honest discussions, leading to impactful insights and breakthroughs.
In summary, working with Roots will undoubtedly propel your organization to new heights of success.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw team in staat kunnen stelen om het zijn/haar
volledige potentieel
te bereiken.


Contact ROOTS

One Response